Tein *salasivun*, johon kokoan ajalla 1.8-30.11.2006 tapahtuvia salaiselle neuleystävälle tehtyjä/lähettettyjä juttuja.

Salaisen neuleystävyyden matka alusta loppuun.

ELOKUU

Näin kaikki alkoi... Sain Emännältä ystäväni tiedot Annista. Yhteensattumaa oli sillä sain Annin ystäväkseni joka oli jo keväällä parini laukkuvaihdossa.

1. yhteydenoton laitoin Annin blogiin 4.8.06. Toivotin Annille hyvää viikonloppua.

2. lähetin Annille postikortin 9.8 Kouvolan Tykkimäen huvipuistosta. Kirjoitin Ihan kohta.. odotettavissa paketti:-)

148528.jpg

Tykkimäen huvipuistossa lampaat tulivat harjattua hyvin. Taisivat olla suomen "pehmeimmät" lampaat. Meidän neiti 5v. harjaamassa.

148529.jpg


3. 10.8.06 Kävin Porvoossa Lankatalossa. Ajattelin ilahduttaa sinua langalla ja bambusukkapuikoilla. Ja myöskin brunbergin tryffelisuklaalla. Itse nautin retkestä täysin siemauksin ja herkuttelin vadelmaleivoksella ja siiderillä ja kirjoitin sinulle tervehdykseni vanhassa Porvoossa kahvilassa istuen. Aurinko paistoi helteisesti ja oli hieno kesäpäivä! Tässä pussitin yllätyksen pakettiin.

148531.jpg

SYYSKUU

4.Seuraavaksi ajattelin ilahduttaa ystävääni itseneulomilla pääkallolapasilla.(kerroit pitäväsi pääkalloista)
Nämä neuloin elokuun viimeisinä päivinä. Ja Anni sai lapaset 2.9.06. Lankana käytin Novita 7-veljestä ja valoannia.

174181.jpg
Pääkallolapaset, Pirate Mittens (elokuu -06)
lanka:Novita 7-veljestä ja pinkki Valoanni
puikot:bambuiset 3.5mm
ohje:Pirate Mittens

5.Lähetin jo aikaisemmin Annille sähköpostia. Anni antoi vinkkiä puuttuvasta virkkuukoukkusta. Lähetin 8.9.06 ohuen suklaalevyn ja puikon kirjekuoressa ja toivotin aurinkoisia syyspäiviä.

6.Kuudennessa yllätyksessä lähetin Annille vaaleanharmaata Lett-Lopia. Toivottavasti saat näistä kauniin neuleen. Odotan jännityksellä minkälainen siitä tulee! Lisäksi paketissa lähti onnen toivotus uuteen kotiin ja uskollinenystävä-teetä.

245808.jpg

7.yllätys. Marraskuu on lopussa ja 3 kuukautta on kulunut. Haluisin toivottaa Sinulle Salainen Ystävä lämpöä ja iloa kynttilällä, teellä ja Lyyra-sukilla. 

279454.jpg