Hullaannuin aivan ja ostin uusia lankoja, lehtiä ja puikkoja.

Ensin,
päivä alkoi Ninnin kampaamokäsittelyllä :) Kiitos vielä kerran!!

Ninnillä oli ihania merinosilkkejä, joita ostin kassillisen.
Huiveja, sitten joskus tulevaisuudessa.

178750.jpg


**********

Helsingissä Hakaniemen kauppahalliin Vihreään vyyhtiin. Josta ruusunpuiset sukkapuikot, kirjavaa palmalangan tuntuista OnLinen Cocu-lankaa lapsen huiviin.

Ja tätä OnLinen Solo (7€) erikoisnauhalankaa röyhelöhuiviin. Sain kokeilla huivin tekoa jo hallissa paikan päällä. Kiitos ystävällisen asiakaspalvelun! Joten illalla oli helppo aloittaa ja telkkarin ääressä sain tehtyä yhden kerällisen. Varasin 3 kerää huiviin. Ostin myös ruskea/oranssina.


178766.jpg


**********

Erinäisten mutkien kautta Hobbokista, Korkeavuorenkadulta ostin neulemallikirja voguen Stitchionary 1 (35€), jossa 265 erilaista mallineuletta kuvien kera. Taas ystävällistä palvelua :) Myyjä kertoi 2 osasta, jossa palmikoita on ilmestynyt ja ilmeisesti 3 osa jossa kirjoneuleita ilmestyy syksyn aikana.

Tästä kirjasta voisi ottaa suoraan monta mallia kaulahuiveihin.

178786.jpg


Kipi kapi Menitaan, joka on siis samaisella kadulla. Menitasta lähti mukaani turkoosia mohairia 3 kerää, haarukkapitsipuikko (opettelen haarukkapitsin teon), kirjoneulehihaa varten lyhyt puikko. Olisin tarvinnut 3mm 30 cm lupasivat lähettää ensiviikolla postissa. Kiitos mainion asiakaspalvelun!

Lisää selattavaa/luettavaa, Rowan 40 lehti.

Melkeinpä en kehtaa sanoa, mutta kerron kuitenkin, että ostin stockmannilta sandran. Ei sillä että sandrassa olisi vikaa vaan tämä ostosten määrä. Ei ole kuulunut tapoihini yhden päivän aikana. ;)   Interweave knits-lehteä ei näkynyt hyllyssä. (yhyy) Harkitsen tilausta, kun lehdet loppuvat ennen aikojaan.

Päivä oli mukava, näistä sitä riittää askaretta pitkäksi aikaa.