685.jpg

Eilen oli se minun Neuleaiheinen päiväni. Aloitin kierrokseni Stockmannin lehtiosastolta, josta tarttui mukaani knit.1, kesä 2005 ja Interweave Knits, kesä 2005. Lehtiä en ole vielä tarkasti lukennut selaillut vain nopeasti. Knit 1:stä jäi mieleeni virkatut kukat, joihin aion palailla myöhemmin. Interweave Knitsiin palailen myös myöhemmin. Sielläkin oli kaikkea ihanaa. Ja denim people löytyi Hobboksista, ja farkkutakki olisi siitä haaveena toteuttaa.
Kiitos Ziina akateeminen kirjakauppa vinkistä, olen joskus pikaisesti etsinyt sieltä neulelehtiä mutta silloin en löytänyt taisi olla kiire... Neulekirjoja olen siellä kyllä selaillut.

Ja oi voi tätä uuden neuleen suunnittelu hurmaa. Tätä uutta neuletta suunnittelin seuraavaksi tehtäväksi kirjasta Vintage Knits: Sarah Dallas. Langat kävin ostamassa Menitasta.
Ja lopuksi, kiitos vielä Neuleklubilaisille neulontaillasta. Eihän siellä valmista neuloen tullut, mutta oli hauska jutella neulekirjoista, langoista ja tyyleistä ja..... Kiitos vielä opelle Marjut N:lle.

686.jpg