Blogeissa on kiertänyt "omituisten tapojen" meemi. Hannan blogi haastoi minut mukaan. Ajattelin pysytellä neuleaiheissa harrastuksessani omituisten? tapojeni suhteen ;-)

1. Vesipullo
Vesipullo on oltava vieressä kun neulon. Hörppään siitä hiukan silloin tällöin. Vesipullo on muutenkin aina matkassa mukana.

2. Lisää lankaa
Lisää lankaa ostetaan lisää esim. joka vuotisesta tammikuun Cittarin alesta. Eri värejä 7-veikkaa. Joka ikinen vuosi.

3. Venyttelyt
Venyttelen patjalla lattialla neuloessa silloin tällöin päivän aikana.

4. Äänikirjat
Kirjastosta aina mukaan äänikirjoja joita kuuntelen kun neulon. Mielummin kuuntelen äänikirjaa mitä katson televisiota. Paitsi jos televisiosta tulee taitoluistelua, kilpatanssia tai mäkihyppyä. Tai sisustusohjelmia.

5. Kävellessä neulominen
Sisällä liikun usein neuletyö kädessä kun tulee tarvetta auttaa nuorimmaista jossain asiassa. Kesällä kävelen neuletyö kädessä pihalla.

Tähän loppuun minun piti lisätä aiheeseen liittyvä kuva. Kuvien siirto on vuodatuksella pois käytöstä korjausten takia. Siirrän kuvan kun se taas onnistuu.
(edit: kuva lisätty. Vuodatukseen tuli näköjään lisää kuvatilaa. Hyvä!)

31846.jpg

Niitä seiskaveikkoja saa vaikka upotettua tällaisiin villasukkiin ;-). Nancy Bushin: Birch Leaf Socks- sukat myös tuloillaan. Harmittavasti loppui lanka kesken. Jatkan pitsineulesukkaa taas kun ehdin lankakaupoille lisää sisu-lankaa hakemaan. Melkein tuskallista....;-)