8479.jpg
Pitsineuletakki
lanka:Lana Grossa, Basics Stop
puikot:4,5 mm
malli: muunneltu Moda 4/2005, 13

Pitsineuletakkikin valmistui. Vetoketjun surautin ompelukoneella kiinni neuleeseen.

Yllätys, yllätys neule ei tule minulle vaan Terdelle. Sovimme keskenämme hauskan neulova ystävä vaihdon, periaatteella neulotaan toisillemme!! Omia toiveita olemme vaihtaneet sähköpostitse ja puhelimitse. Ja postissa ovat kulkeneet tämän neuleen langat. Nyt toivotaan että neule on sopiva saajalleen....

Terde neuloo minulle ja tyttärelle asusteita talveksi. Tämä pipo saapui jo lankojen mukana. Malli uusimmasta Novitasta malli 1.

8486.jpg

Uusi Moda 5/2005 tuli tänään. Pidin monestakin jutusta mm. tästä jakusta jossa on kirjailuja ja virkattuja kukkia. Aloitankohan tänä vuonna vielä sellaisen neuleen jossa on kirjailuja ja virkattuja kukkia? Niin nuo koristelut tällä hetkellä miellyttävät.

8480.jpg

Muitakin uusia lehtiä olen ostanut. VogueK:n itselleni. Siinä olisi kiva shaali nro 15. Ideoita olisi vaikka kuinka paljon...Ehkä tarvitsisi laittaa lehden osto lakko päälle. Toisaalta taas lehtiin on mukava palata myöhemmin.

Kristel aloitti viimeistelyviikot ja ajattelin myös olla tällä neuleiden viimeistely-linjalla. Kahden neuleen osalta. Tässäpä suunnitelma.

a) Ensimmäiseksi valmiiksi työksi saa valmistua oranssista Aino-langasta aloittamani pusero, josta puuttuu vielä hihat+kaulus.

b) Toiseksi valmiiksi työksi saa valmistua beige Kalifornian tyttö-neulepusero.

Keskeneräisiä neuleita minulla on näiden lisäksi Kukkasade-kirjoneule, punainen "nappineule" sekä kukkakaulaliina.