602285.jpg
Monkey  (17-21.5.07)
lanka:Fortissima Socka mit Bambou (villa 60%, bambu 25%, polyamidi 15%)
puikot:2.5 mm bambu
ohje:knittystä Monkey

Malli osoittautui mukavan helpoksi. Ensimmäisen mallikerran jälkeen ei tarvinnut pitsineuleohjetta katsella, sen verran looginen se on. Tämä malli sopii mainiosti mukaan otettavaksi "käsilaukkuneuleeksi", jota itsekkin neuloin mm. leikkipuistossa lapsen kirmatessa paikasta toiseen.

Lanka on tänä keväänä myyntiin tullutta bambusukkalankaa. Lanka tuntui hyvältä neuloa, pehmeää, hyvä kierre ja muutenkin tasalaatuista. Jos jotain miinusta mainitsen niin miksi ihmeessä nuo pätkävärjättyjen lankojen värit "lätäköityy"?
Niin ja lankojen hinnoissa on eroa. Ostin tämän kerän Porvoon lankatalosta 12.30€. Kun äsken löysin lankaa myytävän 7.70€ hintaa täältä.

Nämä kengät ovat yhdet lempparikengistäni. Nahkaa ja eccot merkiltään. Vuotta en muista koska olen ne ostanut, arvioisin että ovat 10-15 vuotta vanhat. Vuosia sitten kenkäkauppias vinkkasi,
että pesisin ne koneessa aina kun tarvitsevat puhdistusta ja niin olen saanut aina puhtaat kengät. En tätä nyt suosittele kenellekkään, mutta näihin kenkiin konepesu toimii.

602281.jpg

Illalla olisi taas kuukauden neuletapaaminen Lahdessa lankakauppa Heinissä alkaen klo:17.00. Itse en taida ikävä kyllä keretä, yritän kyllä. Olen käväissyt kaikissa muissakin kevään neulemiitingeissä. Mukavaa on ollut ja pois en haluaisi olla. Tälle illalle on kerääntynyt lasten harrastusten takia "taksikuskausta" neljään paikkaan. Huh.