Viime viikolla pähkäilin mitä punaista neuloisin. Minullahan oli kesken tämä punainen neulepaita. Otin sen esille ja ajattelin että tekaisen sen puuttuvan hihan ja kauluksen. Mutta ei kun ei. En halua tätä paitaa itselleni. Mikähän sai aloittamaan tämänkin neuleen. Purkuun. Ei tätä paitaa enää ajatuksissa.

4912.jpg

Sain päähäni ajatuksen että aloitan pitsihuivin Eunnyn Print O`The Wave Stole ohjeen mukaan. Ajoin Porvoon lankataloon ja valitsin punaisen Grignaskon Merinosilkin. Neuloin muutaman mallikerran ja huomasin etten halua näin ohutta tästä huivista.

52429.jpg

Nyt kaivelin jo epätoivoisena punaisia lankojani esille lankalaatikoistani ja minulta löytyi punaista isoa veikkaa.
Niinpä aloitin Starsky neuletakin Knitystä. Takista on valmiina takakappale.

52430.jpg

Viikonloppuna tuli asiaa Turun suuntaan. (Tuli ajeltua seitsemisen tuntia autolla, huh). Samalla poikkesin Turun käsityö- ja antiikkimessuilla. Ensimmäiset Turun käsityömessut minulle.

Ninnin ständiltä ostin tähän edellä mainittuun Print O`The Wave Stole (PDF-tiedosto) huiviin uudet langat. Tällä kertaa oranssit ja neulon kaksinkertaisena. Ajattelin kesän juhliin ommella mekon, jonka kanssa tätä oranssia huivia pitäisin. Ninnin kanssa jo "maalailtiin" ajatuksena minkälainen juhlamekko se olisi. Kiitos Ninni! Huivi sopii väriltään huhtikuun Projekt Spectrumiin.

52431.jpg

Yksi huomioni messuilla oli että, verkkopontsoja näkyi messuilla paljon. Sekä myynnissä että päällä. Suomalaisten suosikki asuste näköjään.