......minun keskeneräiset neuleeni näyttävät tältä.

4923.jpg

Samos-pitsijakku etenee kivasti. Tämä on peräti viides samoslangasta neulomani neule. Mallia olen kehitellyt neuleen edistyessä ja se näyttää tässä vaiheessa tältä kun hihat valmiina ja takakappale on lopussa. Etukappaleeseen ajattelin vetoketjua, jos löydän sopivan.

4913.jpg

Kalifornian tyttö takakappaletta tehty 40cm. Malli Moda 3/2005,nro 12. Tätä tein rivin ja villa ei oikein innostanut minua neulomaan näin kuumalla, joten neule sai jäädä pingottumaan alustaansa. Olisin voinut tämän puseron aloittaa Tennesseestä, tästä taisi tulla syysneule.

4912.jpg

Plääh! Ja taas lisää syysneuleita. Lankana Nalle-colori. Tässä neuleessa on toisessa hihassa ja edessä hauska nappikuja. Malli:Suuri Käsityölehti 11-12/2004. Tämäkin saa siirtyä syksymmäksi......

Koska saan ylläolevan pitsijakkuni pian valmiiksi. Aloitin siis uuden kesäneuleen. Tämän empireneuleen saan luultavimmin valmiiksi ensi kesänä, sillä aloittelen farkkutakin teon piakoin. Farkkuneuleen aloittamista olenkin jo tarpeeksi jahkaillut.

Ziina antoi jo esimakua uusista Novitan langoista. Lila sävyisestä Nalle-colorista ajattelin Bettina S. jakkua aloitella (malli:Moda 3/2005).

4915.jpg

Empiretyylinen neule tulee tästä keltaisesta Kotiväki-langasta.