Ainoo ainoo missä oot sä aino? Tämä laulu pyörii ajoittain päässä kun olen tutustunut neulomalla Novitan uutuuslankaan Ainoon. Niin, olihan tätäkin lankaa kokeiltava. Neulon itselleni paidan oranssista Ainosta.

 Värivalinta oli sikälikin helppo sillä olin jo aikaisemmin ajatellut neulovani tänä syksynä oranssin syysneuleen.  Pidin kyllä muistakin väreistä, minulle olisi sopinut punainen, lila, sininen, vihreäkin... Langassa oli mielestäni kaunis syksyn värikartta ja jos olisin saannut toivoa lisää värejä niin vaaleaa vihreää kaipaisin.

Lankavyötteessä varoitellaan neuleen nyppyyntymisestä. Se ei minua haittaa sillä ajattelin, että en tee klassikkoneuletta vaan sellaisen tämän syksyn/talven neuleen. Viime syksynä tein kaksinkertaisesta hippy-langasta sellaisen vetoketjullisen jakun ja sitä käytin paljon ja käytän edelleen silloin tällöin. Siitäkin jakusta on hihat hieman nyppyyntyneet.

Mallia kehittelin itse. Lisäilen siihen sellaisia juttuja joista pidän. Tuloksen näen myöhemmin. Tässäpä kuvaa aloitetusta syysneuleesta :-)

5664.jpg