2460.jpg
Lila pusero
lanka:Novita Butterfly
malli:Novita-lehti, 2/2003

Mallista pidän edelleenkin paljon ja voisin vaikka ajatella tehdä tälläisen toisenkin. Tosin en nyt heti kuitenkaan. Pusero on myös mielyttävä päällä. Varastossani oli vielä tätä samaa väriä ja laitoin puikoille hameen tästä langasta. Puseroni valmistui kun vielä poikkesin nappikauppaan hakemaan silkkinauhan pääntielle. Aluksi ajattelin valkoista nauhaa, mutta sittenkin päädyin tummempaan lilaan, nyt kun vielä saisi kengät sopimaan esim. tuohon nauhan väriin. Joten lähden kenkäkaupoille piakoin.

Nappikaupassa "löysin" lankoja (tosin en tällä kertaa ostanut). Siis yksi lankaliike lisää! Langat olivat lähes katonrajassa! Siis nappien yläpuolella, empä ole aikaisemmin tajunnut katsoa niin ylös. Myyjä näytti tulevan Modan liukuvärjättyjen mohairlankojen malleja (tai jotain mohairin tapaista), mielenkiintoista tuo liukuvärjätyn mohairlangan tuleminen!

2461.jpg

Ajattelin tehdä topin kesäksi ja päädyin tähän malliin. Aikaisemmin keväällä ostin tätä Filatura di crosan Brilla lankaa. Ihan langan "herkullisuuden" vuoksi ja langassa on ihana kiilto. Neulon mallitilkun langasta ja kokeilen soveltuuko kyseinen lanka malliin. Neuloin tästä langasta myös Villapallolle hartiahuivin (vihreän) ja lanka osoittautui kivaksi langaksi.

Tämä malli myös kiinnostaa minua.

2462.jpg